Ce avantaje aduce integrarea RPA?

Roboții RPA sunt capabili să imite acțiuni de multe ori, dacă nu chiar cele mai umane, ale utilizatorilor. Acestea se conectează la aplicații, mută fișiere și foldere, copiază și inserează date, completează formulare, extrag datele structurate și semi-structurate din documente, browserele răzuite și multe altele.

Ce inseamna R.P.A (Robotic Process Automation)

Robotic Process Automation este tehnologia care permite oricui astăzi să configureze software-ul de calculator sau un "robot" pentru a emula și a integra acțiunile unei persoane care interacționează în sistemele digitale pentru a executa un proces de afaceri.
Roboții RPA utilizează interfața cu utilizatorul pentru a capta date și a manipula aplicații la fel ca oamenii. Aceștia interpretează, declanșează răspunsuri și comunică cu alte sisteme pentru a putea realiza o gamă largă de sarcini repetitive. Numai în mod substanțial mai bine: un robot de software RPA nu doarme, nu face greșeli și costă mult mai puțin decât un angajat.

Cum este RPA diferit de alte instrumente de automatizare a întreprinderii?

Spre deosebire de alte soluții IT tradiționale, RPA permite organizațiilor să automatizeze o parte din costul și timpul petrecut anterior. RPA este, de asemenea, non-intruziv în natură și utilizează infrastructura existentă fără a provoca întreruperi în sistemele de bază, ceea ce ar fi dificil și costisitor de înlocuit. Cu RPA, eficiența și conformitatea costurilor nu mai reprezintă un cost de exploatare, ci un produs secundar al automatizării.

Principalele obiective

  • Realizarea rapidă a beneficiilor
  • Investiție minimă în avans
  • Nici o întrerupere a sistemelor de bază
  • Condusă spre afaceri, cu suport din partea noastră
  • Extrem de scalabil, adaptiv la mediul de afaceri în schimbare

Alte tipuri de integrari