Ce avantaje aduce integrarea Facebook?

Prin integrarea Facebook Login API realizăm o modalitate sigură, rapidă și convenabilă pentru ca utilizatorii să se conecteze la aplicația dvs. și pentru ca aplicația dvs. să solicite permisiuni de acces la date.

Ce inseamna A.P.I (Application Programming Interface)

Gândiți-vă la un API ca la un meniu într-un restaurant. Meniul oferă o listă de feluri de mâncare pe care le puteți comanda, împreună cu o descriere a fiecărui fel de mâncare. Când specificați ce elemente de meniu doriți, bucătăria restaurantului face lucrul și vă oferă niște feluri de mâncare finite. Nu știți exact cum restaurantul pregătește mâncarea și nu aveți nevoie.

În mod similar, un API enumeră o mulțime de operații pe care dezvoltatorii le pot utiliza, împreună cu o descriere a ceea ce fac. Dezvoltatorul nu trebuie neapărat să știe cum, de exemplu, un sistem de operare construiește și prezintă o casetă de dialog "Salvați ca". Trebuie doar să știe că este disponibil pentru utilizare în aplicația lor.

Aceasta nu este o metaforă perfectă, deoarece dezvoltatorii ar putea fi nevoiți să furnizeze datele proprii API-ului pentru a obține rezultatele, așa că probabil este mai mult ca un restaurant fantezist unde puteți să oferiți câteva dintre propriile ingrediente cu care va lucra bucătăria.

Principalele obiective

  • Autentificare - Conectați utilizatorii la aplicația dvs.
  • Accesul la date - Solicitarea permisiunilor pentru accesarea datelor.
  • Permisiuni - Permisiunile vă permit să solicitați acces la informații suplimentare despre cineva care utilizează aplicația dvs.
  • Login Review - Dacă aplicația dvs. solicită informații dincolo de câmpurile de profil implicite ale utilizatorilor și de e-mailuri, trebuie să trimiteți aplicația pentru examinarea de autentificare.
  • Experiența utilizatorilor - Proiectarea unei experiențe simple și ușoare de utilizare cu Facebook Login..
  • Acces token - Tokenurile de acces sunt șiruri aleatorii care vă oferă acces securizat temporar la API-urile noastre.
  • Testare - Scenarii comune de testat pentru a vă asigura că implementarea dvs. de conectare Facebook funcționează în mod credibil.

Alte tipuri de integrari