Ce avantaje aduce integrarea Facebook?

Prin integrarea Facebook Login APIrealizăm o conexiune sigură și rapidă care permite utilizatorilor tăi să se conecteze ușor la aplicația sau website-ul tău.

Ce inseamnă API (Application Programming Interface)?

API-urile reprezintă interfețe de programare a aplicațiilor ce permit comunicarea a două aplicații între ele. Un API poate fi integrat într-un sistem web, sistem de operare, sistem de baze de date, hardware sau biblioteci software. De exemplu, atunci când un API face legatura dintre o aplicație și un sistem de operare, acesta stabilește în amănunt modul în care aplicația poate accesa/apela serviciile sistemului de operare sub care rulează.

Având in vedere că aplicația Facebook este foarte populară la nivel mondial, prin integarea Facebook API vei avea posibilitatea de a facilita accesul facil la aplicațiile si website-urile tale unui numar foarte mare de utilizatori.

Posibilitați dezvoltare

  • Autentificare - Conectarea rapidă a utilizatorilor la aplicații și website-uri;
  • Accesul la date - Solicitarea permisiunilor pentru accesarea datelor;
  • Permisiuni - Permisiunile îti permit să soliciți acces la informații suplimentare despre cei care utilizează aplicațiile tale;
  • Login Review - Dacă aplicația solicită informații dincolo de câmpurile de profil implicite ale utilizatorilor și de eMail-uri,aceasta va solicita verificarea de catre Facebook inainte ca aplicația să fie utilizată;
  • Experiența utilizatorilor - Proiectarea unei experiențe simple și foarte practice de utilizare cu Facebook Login;
  • Acces token - Tokenurile de acces sunt șiruri aleatorii care vă oferă acces securizat temporar la API-urile noastre;
  • Testare - Scenarii de testare care vă asigura că interfața de conectare Facebook funcționează optim;

Alte tipuri de integrări