Ce avantaje aduce integrarea OCR?

Prin integrarea OCR (ocrsdk) puteți să scanați documentele pe hârtie pentru a le edita și a le distribui în continuare colegilor și partenerilor. Puteți extrage citate din cărți și reviste și le puteți folosi pentru a vă crea studiile de curs și lucrări fără a fi nevoie de retipărire. Cu o cameră digitală și softul nostru OCR, puteți captura textul în aer liber de pe bannere, postere și orare și apoi utilizați informațiile capturate pentru scopurile dvs.

Ce inseamna O.C.R (Optical Character Recognition)

Optical Character Recognition este o tehnologie care vă permite să convertiți diferite tipuri de documente, cum ar fi documente de hârtie scanate, fișiere PDF sau imagini capturate de o cameră digitală în date editabile și care pot fi căutate.

Imaginați-vă că aveți un document pe hârtie - de exemplu, articolul din reviste, broșura sau contractul PDF trimis de partenerul dvs. prin e-mail. Evident, un scanner nu este suficient pentru a face aceste informații disponibile pentru editare, să zicem în Microsoft Word. Totul pe care un scaner îl poate face este să creeze o imagine sau un instantaneu al documentului care nu este altceva decât o colecție de puncte alb-negru sau de culoare, cunoscut sub numele de imagine raster. Pentru a extrage și reprograma date din documente scanate, imagini aparținând aparatelor foto sau PDF-uri numai pentru imagini, aveți nevoie de un software OCR care să formuleze litere pe imagine, să le pună în cuvinte și apoi cuvinte în propoziții, permițând astfel accesul și editați conținutul documentului original.

Ce tehnologie stă în spatele OCR?

Mecanismele exacte care permit oamenilor să recunoască obiectele trebuie încă înțelese, dar cele trei principii de bază sunt deja bine cunoscute de oamenii de știință - integritatea, intenția și adaptabilitatea (IPA).

Principalele obiective

  • Scanarea documentelor și transformarea lor în text editatbil
  • Scanarea imaginilor și transformarea lor în text editatbil
  • Scanarea buletinelor și transformarea lor în text editatbil
  • Salvarea în format pdf, doc, excel.

Alte tipuri de integrari