Ce avantaje aduce integrarea OCR?

Prin integrarea OCR (ocrsdk) ai posibilitatea de a scana conținut de pe orice suport fizic precum hârtia și apoi de a le edita și distribui în orice alt format colegilor și partenerilor tăi. Poți extrage date și citate din cărți și le poți folosi pentru a-ți crea conținutul de care ai nevoie. Cu o cameră digitală și softul nostru OCR, poți capta text de oriunde, chiar si pe stradă de pe bannere, postere și apoi poți utiliza cu ușurinta informațiile capturate pentru scopurile tale.

Ce inseamna O.C.R (Optical Character Recognition)

Optical Character Recognition este o tehnologie care iți permite să convertești diferite tipuri de documente, cum ar fi documentele pe format de hârtie, fișiere PDF sau imagini captate de o cameră digitală în date editabile și care pot fi căutate.

Imagineză-ți că ai un document pe hârtie , broșură sau un contract in format PDF trimis de partenerul tău pe eMail și ai nevoie de datele îscrise pe acestea. Evident, un scaner nu este suficient pentru a face aceste informații disponibile pentru editare iar tot ceea ce un scaner poate executa este să creeze o imagine sau un instantaneu al documentului, cunoscută sub numele de imagine raster. Pentru a extrage și reprograma date din documente scanate, imagini create de aparatele foto sau PDF-uri, ai nevoie de un software OCR care să identifice și să formuleze litere pe imagine, să le transforme în cuvinte și apoi din cuvinte în propoziții pe care apoi să le poți accesa și folosi in scopurile dorite.

Ce tehnologie stă în spatele OCR?

Mecanismele exacte care permit oamenilor să recunoască obiectele mai trebuie încă studiate și înțelese, însă o parte dintre acestea se bazează pe trei principii cunoscute de oamenii de știință - integritatea, intenția și adaptabilitatea (IPA).

Posibilitați dezvoltare

  • Scanarea documentelor și transformarea lor în text editatbil
  • Scanarea imaginilor și transformarea lor în text și conținut editatbil
  • Scanarea cărților de identitate și transformarea lor în text editatbil
  • Salvarea în format pdf, doc, excel.

Alte tipuri de integrări